Maszyny cukiernicze i urządzenia do lodów - zobacz je na własne oczy! [WIDEO] 

 

Funkcjonalne urządzenia i maszyny to podstawowy element wyposażenia sklepów i lokali gastronomicznych. Na wyposażeniu cukierni, lodziarni czy kawiarni niezbędne są wysokiej jakości maszyny cukiernicze oraz urządzenia do lodów. Niezwykle ważne jest, aby były one wydajne, a jednocześnie proste i wygodne w obsłudze. Profesjonalne maszyny i urządzenia pozwolą Ci zaoszczędzić czas podczas codziennych czynności.

 

Współcześnie, maszyny i urządzenia cukiernicze cechują się dużą automatyzacją, dzięki czemu przygotowywanie deserów, lodów czy napojów jest łatwe i szybkie. Poniżej prezentujemy Wam kilka nowoczesnych urządzeń, które świetnie sprawdzą się na wyposażeniu lodziarni, cukierni czy kawiarni.

 

Urządzenie do lodów włoskich GT 1 Touch:

- sterowanie elektroniczne,

- panel dotykowy,

- przygotowywanie 5 różnych produktów,

- zbiornik: 6 litrów.

 

 

Urządzenie do lodów NINA:

- prosta obsługa,

- niewielkie rozmiary,

- elegancki wygląd,

- zbiornik: 2 litry.

 

 

Granitor I-PRO (napoje lodowe):

- zbiornik: 11 litrów,

- sterowanie elektroniczne,

- opatentowany system mieszający,

- atrakcyjny wygląd i podświetlanie LED.

 

 

Automat do bitej śmietany BETA 2:

- kontrola porcji,

- agregat chłodniczy,

- sterowanie elektroniczne,

- wysoka wydajność.

 

 

Maszyna do bitej śmietany PRIMA 2:

- prosta i wygodna obsługa,

- wysoka wydajność,

- chłodzenie zbiornika,

- programowanie ilości dozowanej śmietany.