Stoły chłodnicze

Artykułów:75

 

Stół chłodniczy to wielofunkcyjny sprzęt gastronomiczny służący do przygotowywania posiłków i przechowywania żywności w niskiej temperaturze. To praktyczne urządzenie chłodnicze, będące na wyposażeniu kuchni ułatwia pracę kucharzowi, który zawsze ma pod ręką półprodukty znajdujące się w szafie chłodniczej lub może szybko schować do lodówki przygotowane składniki. Stoły chłodnicze znajdują zastosowanie zarówno w dużych kuchniach w restauracji jak i mniejszych punktach gastronomicznych. Prezentujemy wiele różnych modeli stołów chłodniczych - z nadstawką szklaną, z granitowym blatem, ze szklanymi drzwiami. Znajdziesz tutaj wiele dostępnych modyfikacji, dzięki czemu dopasujesz odpowiedni model do swoich potrzeb. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

czytaj więcej

Cena
  -  
Producenci