Urządzenia sous-vide

Produktów: 1
Filtry i Kategorie

 

Chciałbyś mieć na wyposażeniu swojej kuchni profesjonalne urządzenia gastronomiczne? W tym celu warto wybrać odpowiedniej jakości sprzęt gastronomiczny, aby mieć u siebie solidne i niezawodne rozwiązania. Oferujemy urządzenia do gotowania sous-vide. Są to nowoczesne urządzenia grzewcze, które umożliwiają gotowanie posiłków w niższej temperaturze niż temperatura wrzenia. Żywność jest umieszczana w szczelnie zamkniętych torebkach próżniowych. W naszej ofercie znajdziesz bardzo szeroki wybór urządzeń do sous-vide, przez co z łatwością będziesz mógł dobrać odpowiedni model do swoich potrzeb. Wszystkie produkty z naszego sklepu internetowego cechują się bardzo solidnym wykoaniem oraz niezawodnością, pochodzą bowiem od znanych i cenionych producentów sprzętu gastronomicznego. Jeśli chcesz wiedzieć więcej na temat specyfikacji oraz parametrów technicznych poszczególnych produktów, to zachęcamy Cię do zapoznania się z ich szczegółowymi opisami. Zobacz również znacznie więcej urządzeń grzewczych proponowanych w naszym sklepie. Znajdziesz tutaj między innymi piece konwekcyjno-parowe czy kuchenki gastronomiczne.