Hendi/
Piec do pizzy NEAPOLIS, elektroniczny, z komorą rozrostu na kołach | Hendi MFNEAPOLIS9

Piec do pizzy NEAPOLIS, elektroniczny, z komorą rozrostu na kołach | Hendi MFNEAPOLIS9

kod produktu: 0052142, producent: Hendi

98 899,00 zł  netto (cena katalogowa)
95 932,03 zł netto-3%
117 996,40 zł brutto121 645,77 zł
Ilośćszt.(Dostępność: 1 szt.)

Koszt dostawy: 0 zł

Wysyłamy w 24 godziny

Ocena produktu: 0.0
Na podstawie 0 opinii
Skontaktuj się z nami
Potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami

telefon: (+48) 696 893 705

pn.- pt. 9:00 do 17:00

Opis produktu

  • obudowa wykończona w stylu postindustrialnym nadaje wyjątkowego charakteru każdemu pomieszczeniu – został zaprojektowany tak, aby mógł zostać wyeksponowany w sali obsługi gości
  • wykonana ze stali pokrytej farbą epoksydową w wysokiej temperaturze, gwarantującej dobre przyleganie do stali oraz zachowanie wysokiej jakości przez wiele lat
  • ogniotrwała komora pieczenia, wyłożona w całości specjalnym kamieniem szamotowym
  • góra komory ze specjalnej płyty szamotowej typu „BISCUIT” (biskwitowej) o grubości 55 mm.
  • Płyta wypalana w temperaturze 1200°C, z dużą ilością drobnych porów, dzięki którym równomiernie się nagrzewa, długo utrzymuje ciepło i równomiernie je oddaje do komory pieczenia Dzięki temu, że BISOIT leży na szamocie, temperatura jest lepiej rozprowadzana, a pizza się nie przypala. Można piec w każdym miejscu komory, a efekt będzie identyczny
  • specjalna izolowana pokrywa z nienagrzewającym się uchwytem zamykająca wejście do komory
  • wewnętrzna ościeżnica wejścia do komory wykonana ze stali nierdzewnej
  • Timer umożliwiający automatyczne załączanie pieca o wyznaczonej porze (np. przez przyjściem personelu, tak, aby piec był gotowy do pracy od pierwszej minuty otwarcia lokalu)
  • ECO-STAND BY TECHNOLOGY® zmniejszający zużycie energii elektrycznej w czasie przerw w pracy
  • możliwość zapisania 20 programów pieczenia
  • wymiary – wysokość zewnętrzna (A): 1995 mm – głębokość zewnętrzna (B): 1786 mm – szerokość zewnętrzna (C): 1084 mm – szerokość komory pieczenia (D): 750 mm
  • waga: 252 kg • powierzchnia pieczenia: 0,84 m2
  • całkowita wydajność przy śr. 330 mm pizzy: 6 szt.
  • zasilanie i moc – standard: 400/3 V/N – na zamówienie: 230 400/3
  • częstotliwość: 50-60 Hz
  • moc maksymalna: 14,7 kW
  • średnia pobierana moc: 6,5 kWh
  • garownia
  • zasilanie: 230/1 V/N
  • moc maksymalna: 1,5 kW
  • średnia pobierana moc: 0,8 kWh
  • ukryte kółka obrotowe: TAK
  • dodatkowe prowadnice na blachy: TAK

Opinie kupujących
  • Jak oceniasz ten produkt?