Resto Quality

Piec konwekcyjno-parowy Galilei Plus 20xGN1/1 sonda manualny 36kW

kod produktu: 0047123, producent: Resto Quality

45 931,00 zł netto
56 495,13 zł brutto
Ilośćszt.

Koszt dostawy: 0 zł

Chwilowo niedostępny

Ocena produktu: 0.0
Na podstawie 0 opinii
Skontaktuj się z nami
Potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami

telefon: (+48) 696 893 705

pn.- pt. 9:00 do 17:00

Opis produktu

Piec konwekcyjno-parowy Galilei Plus 20xGN1/1 sonda manualny 36kW PF7720

FUNKCJE

TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO:

  • Obróbka konwekcyjna
  • Obróbka konwekcyjna + naparowanie
  • Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej
  • Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C

PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ:

  • Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania
  • Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania
  • Uniwersalne prowadnice na blachy GN 1/1 i na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400mm (opcjonalnie)
  • Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości
  • Regulacja otwarcia komina 
  • Jednopunktowa sonda rdzeniowa w zestawie

OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA:

  • pieczenie
  • smażenie
  • grillowanie
  • gotowanie w parze
  • blanszowanie
  • rozmrażanie
  • regenerację

STEROWANIE HYBRYDOWE:

  • Naparowanie – regulacja procesu naparowania
  • Wentylatory – możliwość ustawienia 3 różnych prędkości wentylatora
  • Komin – regulacja otwarcia komina (dostępne 3 różne opcje)
  • Temperatura – regulacja temperatury w komorze gotowania
  • Czas – regulacja czasu gotowania
  • Sonda rdzeniowa – ustawienie temperatury sondy

OBIEG POWIETRZA W KOMORZE PIECA:

  • Wentylatory z autorewersem - zmiana kierunku obiegu powietrza.
  • 3 prędkości wentylatora dla użytkownika, aby wybrać odpowiedni przepływ powietrza.

POZIOM WILGOTNOŚCI W KOMORZE PIECA:

  • System Sator Steam – generowanie pary wodnej do 100% nasycenia.
  • System Optimal Climatic - usuwa nadmiar wilgoci, utrzymując wymagany poziom wilgotności.

BUDOWA:

  • Ochrona termiczna - drzwi wykonane z podwójnej szyby atermicznej 
  • Konstrukcja pieca umożliwia ustawianie urządzeń w kolumnach, jedno urządzenie na drugim.
  • Oświetlenie komory pieca
  • Łatwo demontowane prowadnice ułatwiające czyszczenie
  • Kompaktowe wymiary
  • Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu
  • Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
  • Wymagane podłączenie do wody 3/4"

OPCJE DODATKOWE:

  • możliwość szkolenia z obsługi i gotowania na piecu - 500 zł netto
  • możliwość montażu pieca pod przygotowaną instalację - 450 zł netto

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap kondensacyjny (PC2116) 860x1100x230 mm – 6 820 zł netto
  • zmiękczacz manualny LT8 – 318 zł netto
  • zmiękczacz automatyczny RQ65 – 999 zł netto
  • piec z drzwiami otwieranymi na prawą stronę – 1 199 zł netto
  • prysznic do mycia komory – 418 zł netto

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy PF7720?:

  • W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy wyprodukowany we Włoszech
  • 3 prędkości wentylatorów umożliwiają obróbkę delikatnych produktów.
  • Prosty w obsłudze panel sterujący dzięki któremu każda osoba w 5 minut nauczy się na nim pracować.
  • Jedyny piec na rynku ze sterowaniem manualnym, do którego można podłączyć sondę do pomiaru temperatury.
  • Prowadnice umożliwiają korzystanie z blach GN1/1.
  • W zestawie do pieca dodawany jest wózek transportowy 20x GN 1/1, dzięki któremu praca będzie jeszcze szybsza i wygodniejsza.
  • 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.
Specyfikacja produktu

Kod producentaPF7720

Wymiary zewnętrzne (WxDxH) [mm] 940x1000x1930

Waga [kg] 250

Rekomendowana liczba porcji 130-200

Opinie kupujących
  • Jak oceniasz ten produkt?