Temperówka do czekolady Pomati T20

Numer katalogowy: 00967

Producent:--

Gwarancja: 1 rok

Dostępność: Niedostępny


 wyprzedane

 

Uniwersalne urządzenie do rozpuszczania i temperowania czekolady i polew czekoladowych (niewymagających temperowania). W zależności od zastosowanego wyposażenia umożliwia oblewanie całych produktów.

 

SPECYFIKACJA URZĄDZENIA:

  • Pojemność zbiornika - 24 [kg]
  • Wydajność - 75 [kg/h] przy płynnej czekoladzie
  • Wykonana w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Programowalne dozowanie za pomocą pedału
  • Podgrzewany zbiornik czekolady z termostatem
  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa
  • Termostat o wysokiej precyzji
  • Podgrzewany stół wibracyjny
  • Agregat chłodniczy schładzany powietrzem
  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia
  • System oblewania Pomati. Możliwość rozbudowy EX.
  • Zasilanie: 230 [V] lub 3*400 [V]
  • Moc: 2200 [W]

 

WYMIARY:

Wysokość 1330 [mm]
Szerokość 560 [mm]
Głębokość 770 [mm]