Podstawki i stojaki

Produktów: 20

Dzięki polecanym przez nas akcesoriom możesz, nie tylko efektownie zaprezentować swoją kartę menu, ale również zareklamować swoją restaurację. Proponowane podstawki i stojaki są wykonane z najlepszej jakości materiałów, co gwarantuje ich trwałość przez długie sezony użytkowania. Dodatkowym atutem tych produktów jest ich łatwość w kwestii utrzymania ich w czystości. Możesz decydować się na podstawki i stojaki wykonane z różnego rodzaju komponentów. Należą do nich stal nierdzewna o wysokim połysku, drewno zabezpieczone przed uszkodzeniami i rozklejaniem się. Możesz również wybrać wytrzymały i efektywnie prezentujący się akryl, a także ponadczasową porcelanę, która pasuje do każdego typu lokalu restauracyjnego. Wszystkie polecane przez nas podstawki i stojaki mogą być używane, zarówno wewnątrz pomieszczeń, jak i w ogródkach restauracyjnych.

czytaj więcej

Filtry i Kategorie

Modne i estetycznie wykonane podstawki i stojaki są dodatkowym wyposażeniem każdego lokalu gastronomicznego. W naszej ofercie znajdują się następujące wyroby: stojak nierdzewny na menu, tablica na menu do stojaków odgradzających, uchwyt do menu z zaokrąglonymi ramionami, prostokątny stojak do menu, okrągły uchwyt do menu, podstawka pod kartę menu, zestaw stojaków na karty menu, zestaw stojaków akrylowych na karty menu, stojak ze stali nierdzewnej do menu, stojak na kartę dań, uchwyt do karty menu, porcelanowy stand na menu, stojak bankietowy na stół, stojak na kartę menu z klipsem.

Polecane przez nas produkty prezentują się bardzo oryginalnie, a także wpływają na ogólny wystrój każdego lokalu gastronomicznego.

Odkryj piękne i eleganckie podstawki i stojaki i zamów je do swojej restauracji

Wybierając podstawki i stojaki z naszej oferty masz 100% pewność, że otrzymujesz produkty renomowanych marek w najlepszej jakości. Zapewniamy, że są to wyroby wykonane z troską o każdy detal i z doskonałych, trwałych materiałów. To profesjonalne akcesoria, dzięki którym możesz właściwe wyeksponować karty menu, a także sprawnie zorganizować przejęcia i bankiety.